Postări populare

miercuri, 9 noiembrie 2011

VENIT SUPLIMENTAR SAU PERMANENT !!!



Buna   ziua






Despre ce este vorba.

1.  Scurta  introducere.
2.  Prezentare activitate . Detalii. De unde vin banii si cat se poate castiga.
3.  Unde se poate dezvolta. Beneficii si avantaje.
4.  Despre inregistrare. In ce consta munca si ce trebuie facut.
5.  Date de contact .Poti urmari si in format video explicatia de mai jos.



1.  Scurta introducere
                  


 Datorita interesului aratat unei colaborari, mai jos ai cateva detalii. Ceea ce iti propunem este sa te angajezi intr-o activitate si intr-un domeniu foarte putin exploatat pana acum. ( Nu este vorba de asigurari sau de vanzari)

Adica, sa coordonezi o activitate part-time sau in timpul liber, fara nici un cost din partea ta, totul este pus la dispozitia noastra gratuit, inclusiv un site de unde poti coordoona cat mai  simplu si eficient aceasta activitate.



Daca nu esti de acord cu urmatoarele doua afirmatii, iti recomandam sa citesti cel mult aceasta introducere. Dar daca esti de acord, exista posibilitatea sa putem colabora. Citeste cu atentie pana la capat, pentru a intelege in ce consta activitatea.



 “ Atat timp cat continui sa faci lucrurile asa cum le-ai facut si pana acum,  vei obtine aceleasi rezultate. Daca nu-ti plac rezultatele pe care le obtii,  atunci trebuie sa schimbi ceea ce faci”            Zig  Ziglar



“Daca vrei ceva ce nu ai avut niciodata, trebuie sa faci ceva ce n-ai facut niciodata”        Mike Murdock




In primul rand, dorim sa lucram cu acele persoane care inteleg ce inseamna sa muncesti inteligent si eficient. Adica, poti munci o ora, doua sau trei si poti castiga mai mult decat la un loc de munca obisnuit. Cautam acele persoane care inteleg ca timpul job-ului sigur a apus de mult. Practic,  asa ceva nu mai exista in zilele noastre, asta o pot spune si din proprie experienta, si din aceasta cauza,  fac ceea ce fac acum de ceva timp,  castigand altfel banii, nu muncind de dimineata pana seara, vanzand propriul timp, pentru un salariu mai mic sau mai mare.  Salariu  care in economia zilelor noastre, acel salariu pe care ne bazam asa de mult dimineata, la pranz, nu mai este, deoarece putem fi concediati cu sau fara motiv.




Echipa Shopping Center Network ® iti doreşte mult succes!




CITESTE TE ROG CU ATENTIE PANA LA SFARSIT









2. Iata de unde vin banii si cat se poate castiga.

                 Un grup de persoane au avut ideea geniala, de a infiinta o firma,  Shopping Center Network Romania si a reuni cat mai multi cumparatori si cat mai multe firme din variate domenii si de a-i pune intr-o relatie de castig-castig. De ce? Pentru ca este simplu, gratis si la indemana oricui.



               Se poate castiga intre 2.500 si 10-20.000 de lei(RON) /lunar, sau mai mult. Depinde cat de eficient muncesti. Ceea ce cred ca este foarte bine tinand cont ca este vorba despre o activitate part-time sau pentru timpul liber.


               Este o modalitate de a putea cumpara orice fel de produs sau serviciu existent, si cumparand ceea ce avem nevoie , incepand de la ata la  autoturisme de exemplu sa castigam bani inapoi din cumparaturi, si nu numai. Ce cumparam de obicei? De exemplu :

-       servicii (ex.: stomatologice, turistice, asigurari, transport, telefonie, internet, etc.).

-        benzina, motorina.

-       produse perisabile (paine,carne, oua, branza, fructe,bauturi nealcoolice si alcolice, etc.

-      produse  de igiena personala.

-       diverse produse electronice si electrocasnice.

-        materiale de constructii, mobila.

-       sau orice alt produs sau serviciu disponibil pe piata din Romania sau din alte tari, poate fi magazinul de la coltul strazi tale sau orice alta firma din tara sau din strainatate, si cumparand ce avem nevoie in viata de zi cu zi sa castigam bani ( link pentru parteneri comerciali din tara si din strainatate   : www.scnetromania.com/universal       apoi in partea stanga click pe rubrica Parteneri din cadrul firmelor afiliate cu Shopping Center Network Romania  din localitatea ta, si poti castiga bani incepand chiar de astazi),  si cumparand ceea ce avem nevoie in viata de zi cu zi  sa castigam bani( daca nu ai citit planul afaceri de la rubrica ”Cum puteti castiga” mai jos ai pe scurt cateva detalii ).    

 In primul rand fiecare partener comercial care colaboreaza cu ScNet, plateste un procent, care sa stabilit in urma negocierii. Din acest comision noi castigam dupa cum urmeaza:              
                                                                         
-   70% din comisionul perceput de la partenerii comerciali de catre ScNet, din valoarea cumparaturilor noastre.               

0,5% din fiecare cumparatura facuta de persoanele inscrise de catre tine sau de persoanele pe care le-ai inscris si au inscris si ele la randul lor pe altcineva,  pana la nivelul 4 in adancime(poate fi o persoana sau 100.000 de persoane, sau oricate ar fi).


5 % ca referent, din comisionul incasat De ScNet,  daca aduci in afacere magazine, sau firme prestatoare de servicii primesti 5% in plus fata de celelalte castiguri. 5% din comisionul perceput de la partenerii comerciali de catre ScNet, din cumparaturile facute de catre persoanele sau firmele care sunt parteneri cu ScNet.


-  castiguri diverse din Planul de  Cariera.( Bonus de fidelizare, Comision de sistem, Reduceri din cumparaturi, Bonus de partener, Business team – Cariera, Contract de comision.)

Comisionul oferit de catre partenerii comerciali variaza intre 5% si 50% din cumparaturile noastre.





 Important ! Pentru intrebari si detalii suna sau trimite un e-mail cu intrebari.


 “ Atat timp cat continui sa faci lucrurile asa cum le-ai facut si pana acum vei obtine aceleasi rezultate. Daca nu-ti plac rezultatele pe care le obtii atunci trebuie sa schimbi ceea ce faci”            Zig  Ziglar









3. Unde se poate dezvolta aceasta afacere.  Beneficii si avantaje



               Oriunde pe teritoriul Romaniei  si in alte zeci de state ale lumii, cum vei vedea de altfel din planul de marketing pe care il poti gasi dupa ce deschizi pagina   www.scnetromania.com/universal    , unde de altfel va puteti si inregistra gratuit, dupa ce dati click pe ,,Inregistrati-va’’ , iar ID-ul  necesar pentru inregistrare este 062140.


Beneficii si avantaje.


inregistrarea e gratuita atat pentru persoane fizice sau firme.

  - nu exista costuri ulterioare, taxe anuale, lunare sau licenta.


- te poti  inregistra de acasa, din fata calculatorului, fara deplasare la  un birou sau de oriunde exista o conexiune la internet iar pentru persoanele care nu stiu sa utilizeze calculatorul pot trimite prin posta formularul de inregistrare.

- se poate promova atat clasic, cat mai ales pe e-mail, de acasa sau de la birou ( in cadrul familiei- toata familia cumpara oricum si in prezent nu castigam nimic, a cunostintelor,etc.).

 - economie de timp.

- poate fi dezvoltata atat full-time, part-time cat si de acasa.

- se incheie contract intre ScNet si fiecare dintre noi pentru plata banilor. Impozitul pe venit de 16% se opreste la sursa. Banii pe care ii castigi, sunt virati  in contul bancar specificat la incheierea contractului.

- nu trebuie sa vinzi nimic. Nu este vorba de vanzari sau asigurari.

 - ti se deschide un birou web pe numele tau, unde poti verificai ce cumparaturi  s-au facut si cati bani ai castigat.


  - nu esti obligat sa faci cumparaturi ca sa castigi banii generati
de cumparaturile unei retele de consumatori.Faci aceleasi cumparaturi pe care oricum le faceai in mod obisnuit (nu trebuie sa cumperi produse in avans, sa ai stocuri de marfa sau ceva de genul acesta).

  - nu esti obligat sa participi la intalniri, seminarii, etc.

Nu cumperi de la ScNet nici un produs. ScNet doar intermediaza intre aceasta comunitate de cumparatori si partenerii comerciali. Noi cumparam produse si servicii de la partenerii comerciali. Cand cumparam diferite produse sau servicii, acestea le putem achizitiona in mod direct, sau le putem comanda pe internet daca respectiva firma ofera aceasta optiune.

                 

                  In momentul de fata, in acest parteneriat, sunt reunite peste 45.000 de persoane si peste 400 de firme cu activitati alimentare sau nealimentare, de prestari servicii, etc. (magazine care vand lapte, oua, carne, etc. sau produse electronice sau electrocasnice, sau materiale de constructii sau agricole; servicii  in domeniul turismului, taximetrie, etc.)

                    In fiecare zi se adauga noi persoane si firme in cadrul acestui urias parteneriat. Inca o data te rugam sa verifici faptele la adresa www.scnetromania.com/universal    apoi click pe ”Cum puteti castiga” pentru detalii complete apoi  te poti inregistra gratuit daca dai click pe ,,Inregistrati-va’’  iar ID-ul  necesar pentru inregistrare este 062140.




  

Important ! Pentru intrebari si detalii suna sau trimite un e-mail cu intrebari.




“Daca vrei ceva ce nu ai avut niciodata, trebuie sa faci ceva ce n-ai facut niciodata”        Mike Murdock




                     Daca ai avut rabdare si ai citit pana aici, credem  ca merita sa verifici. Inscrierea este gratuita si nu trebuie sa dai socoteala nimanui de nimic. Click aici pentru inregistrare gratuita :    www.scnetromania.com/universal  



 Merita sa incerci, este gratis. Este o relatie de afaceri castig-castig. In plus, datorita  succesului pe care il are la nivel national si international, potentialul este practic urias si foarte putin exploatat.







4.Despre inregistrare.  Important. In ce consta munca si ce trebuie sa faci.




                   Tot ce ai de facut este sa te inscrii acum folosind link-ul : www.scnetromania.com/universal    unde universal de la sfarsitul adresei este username-ul folosit de mine. Pentru a te inregistra gratuit dai click pe ”Inregistrati-va” dupa ce ai deschis pagina www.scnetromania.com/universal    . ID-ul  necesar pentru inregistrare este 062140 iar la numarul de telefon treci 0723416654  Totul este gratuit.
Trebuie sa alegi un identificator sau username  pe care sa-l treci la sfarsitul adresei, dupa  /ID-ul este alocat in mod automat. In felul acesta se va sti cine a facut munca necesara si vei fi platit in functie de ceea ce ai facut. Nu costa nimic.




 Daca va  intrebati de ce este nevoie de CNP pentru inregistrare accesati
pentru un raspuns detaliat.


 

                    Ce trebuie sa faci?

                    Dar daca vrei bani mai multi, prezinta si recomanda oricui acest concept de afacere, fie persoanelor pe care le cunosti, fie proprietarilor de magazine sau diverse firme, pentru ca vei fi platit, dar cel mai imortant incepe cu familia ta.

Vei urma aceeasi pasi, la fel cum te-ai  inregistrat si tu, numai ca de data aceasta intri pe link-ul tau, pentru a inregistra membrii familiei, prieteni sau alte persoane. Oricum toti cunoscutii tai vor fi inregistrati de alte persoane daca nu o vei face tu.

Utilizand link-ul tau care va fi www.scnetromania.com/.......  iar dupa / treci username-ul ales de tine, la inregistrare. Apoi ori de cate ori cineva va intra pe  acest link, va accesa propriul tau birou web, unde se poate inregistra in echipa ta. Si in acest fel, ori de cate ori cineva din echipa formata de tine, va cumpara un produs sau un serviciu de la firmele partenere cu ScNet, vei castiga 0,5% din cumparaturile lor.


Ai tot spijinul nostru. Daca ai intrebari referitoare la promovoarea acestei afaceri, sau orice alta problema tehnica, nu trebuie decat sa dai un telefon sau sa trimiti un e-mail. Chiar daca nu vei promova acesta afacere, vei beneficia de comisioane considerabile in cadrul firmelor partenere (pe care nu le-ai fi avut daca nu ai fi fost inscris), si oricum tot vei castiga.


In concluzie.Faceti aceleasi cumparaturi ca si pana acum dar in mod inteligent, castigand 70% din procentul perceput de la partenerii comerciali. Apoi, daca recomandati si altor persoane sa cumpere in acest mod si se inscriu si ei, mai castigati inca 0,5% din fiecare cumparatura facuta de ei. In plus    5% ca referent, din comisionul incasat de catre ScNet, daca aduci in acest parteneriat magazine, sau firme prestatoare de servicii,  5% in plus fata de celelalte castiguri. 5% din comisionul perceput de la partenerii comerciali , din cumparaturile facute de catre orice persoana din tara sau din strainatae, partenere cu ScNet.

 Cand cineva pune problema cu lipsa magazinelor eu il intreb :


DACA  DE  MAINE  AR  FI  MULTE  FIRME, MAGAZINE  DIN  TOATE  ORASELE  PARTENERE
 CU SCNET,  SI APAR SI PE SITE, TU  CAT  AI
CASTIGA  DACA  NU  AI  ECHIPA MARE FORMATA DIN MAI MULTE PERSOANE?
EVIDENT  DOAR  70 % DIN COMISIONUL  CUMPARATURILOR TALE !  CU  CE  TE
INCALZESTE  SUMA  DE  50 SAU 100  LEI  LUNAR  ?
Dar daca ai avea 1000 sau 10000 de persoane inregistrate de catre tine, in colaborare cu toti care sunt colegi cu tine in echipa ai castiga 0,5% adica,  2,5 lei, din fiecare cumparatura a lor,  daca fiecare ar cumpara in medie de aprox. 500 de lei/lunar , servicii sau produse cum am spus mai sus, deci un castig intre 2500 si 25.000 de lei, sau mai mult.



ATENTIE ! Cei mai multi Parteneri se vor inscrie pt. ca e gratis, dar
nu vor inscrie pe nimeni , asteptand sa apara mai multe firme care
colaboreaza cu  ScNet.  Mare greseala !  Cand apar multe firme
partenere, deja majoritatea cunoscutilor lor  vor  fi  deja
inregistrati in echipa altora.  Astfel, acesti Parteneri, desi
s-au inregistrat la inceputul afacerii, pierd  STARTUL,
asteptand  fara rost aparitia  firmelor, care apar oricum,
dar  cand vom fi mai multi Parteneri la ScNet.

Acesta este  un alt avataj foarte mare. Putem aduce chiar
noi firme si magazine in acest parteneriat cu ScNet si putem
castiga 1% in plus dupa cum am spus mai devreme. 


Confirma primirea acestui mail si asteptam un raspuns din partea ta daca doresti sa colaboram sau nu.




5.Date de contact
 
Accesand   www.scnetromania.com/universal        , apoi in coltul din dreapta sus la Galerie 3D, aveti posibilitatea de a urmarii in format video aceasta prezentare, binenteles  mai detaliat. Totul este gratuit si fara nici un cost, la inceput sau pe toata durata colaborarii . Nu este vorba de asigurari sau de vanzari.

Pentru a te inregistra gratuit ,dupa ce ai urmarit prezentarea, dai click pe ”Inregistrati-va” dupa ce ai deschis pagina www.scnetromania.com/universal    . ID-ul  necesar pentru inregistrare este 062140 iar numarul de telefon este 0723416654.  Totul este gratuit.





Pentru o colaborare de succes , cu respect

Vasile Serban,


 Linkul pentru inregistrare este:  www.scnetromania.com/universal
iar ID-ul  necesar pentru inregistrare este 062140.
telefon :

0736.70.20.52
( abonament luat prin intermediul ScNet de la Vodafone , binenteles de unde castig bani inapoi, din plata facturii)
0740.10.10.18


Daca va  intrebati de ce este nevoie de CNP pentru inregistrare accesati
pentru un raspuns detaliat. Adica cealalta postare.





 P.S. Un filmulet interesant care ne da de gandit tuturor. Accesati link-ul de mai jos. Nu trebuie decat sa inlocuim America cu Romania si situatia este de fapt aceiasi.